Brigitte Heitzer en Rene van Kooten-lg.jpg

Brigitte Heitzer & René van Kooten

Doen het samen

Deze voorstelling is onderdeel van de pilot 'Testen voor Toegang'. Uit deze pilot komt informatie over de werking van de teststraten ook in geval van opschaling. Verder wordt de logistiek van scannen met speciale apps getest en of er voldoende animo is onder het publiek om zich vooraf te laten testen. Lees meer over hoe het in zijn werk gaat en wat u moet weten voordat u de voorstelling bezoekt.

Brigitte en René zoeken in het theater ‘in het nieuwe normaal’ naar manieren om elkaar en het publiek te leren kennen.

Een voorstelling waarin verbinding centraal staat. Verbinding is iets waar we nu misschien wel meer dan ooit behoefte aan hebben. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers uit ‘Jesus Christ Superstar’ tot ‘Evita’ en ‘Les Misérables’ en van Neil Diamond tot Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans.

Daarnaast zijn Brigitte en René benieuwd naar de verhalen van het publiek. Zo wordt elke avond anders, elke avond uniek, met elkaar samengesteld.

Weg met de scheidslijnen tussen de hokjes pop, rock, musical, etc. Alleen nog maar muziek en verhalen die verbinden.

www.brigitteheitzer.nl

Musical Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!