De_Verleiders_Pandepaniek_(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_1(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_2(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_3(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_4(c)_Raymond_van_Olphen.jpg
De_Verleiders_Pandepaniek_5(c)_Raymond_van_Olphen.jpg

De Verleiders

Pandepaniek

Dit is een verplaatste voorstelling van 27 november 2020. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van De Verleiders zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring 'Door de bank genomen' ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van De Verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. 'Pandepaniek' is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

www.de-verleiders.nl

Toneel
di 11
mei 21
Rabobank Theaterzaal
19:00 - 20:15
€ 29,50
bestel kaarten
Later in de verkoop Later in de verkoop
di 11
mei 21
Rabobank Theaterzaal
21:15 - 22:30
€ 29,50
bestel kaarten
Later in de verkoop Later in de verkoop

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang het laatste nieuws