DE VERLEIDERS - Pandepaniek (Corne van der Stelt & Retatchi Amsterdam) 2.jpg

De Verleiders

Pandepaniek

De thema’s van De Verleiders – de zorg, het geldstelsel, democratie en privacy – zijn door de coronacrisis nog urgenter geworden. Juist in bange tijden is het noodzakelijk om vanuit een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan De Verleiders doen. ‘Pandepaniek’ is een dystopisch absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance en solidariteit en hoe de 0,01% rijken daarvan profiteren. Want banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Er wordt een blanco cheque uitgeschreven zonder toestemming van het volk. Wat doet dit met u, uw werk, uw geliefden, uw spaargeld?

Verwacht van De Verleiders geen troosttheater. Wel harde, zwarte en soms doorbijtende humor, als vaccin tegen de waan van de dag, een vlijmscherpe analyse van de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne.

www.de-verleiders.nl

Toneel
Bestel kaarten
vr 27
nov 20
Rabobank Theaterzaal
19:00 - 20:15
€ 29,50
kaarten
Laatste kaarten Laatste kaarten
vr 27
nov 20
Rabobank Theaterzaal
21:15 - 22:30
€ 29,50
kaarten
Uitverkocht Uitverkocht

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes