arno mijnten website.jpg
Flint1316.jpg

Dinerconcert Flirting with the Blues

Let op: Door de landelijke maatregelen tegen verspreiding van het Corona-virus, kon Flirting with the Blues eerder dit seizoen niet doorgaan. Helaas is besloten om deze editie definitief te annuleren. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht krijgen persoonlijk bericht.

Goed in de stemming komen kan voorafgaand aan het concert in ons restaurant TREK. Aaron Asbury geeft een mini dinerconcert.

TREK serveert deze avond een tweegangenmenu:
- Carpaccio van Rib-Eye         
- Hamburger met cheddar en chirachamayonaise met zoeteaardappelfrites

Aaron Asbury

Het gonsde al een tijd in het ‘heartland’ van Nederland, maar eindelijk mag de hele wereld weten wie Aaron Asbury is. De piepjonge countryman uit Hoevelaken ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash, Dylan of misschien wel Presley. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest begeleid zijn soulvolle stem met: gitaar, drum en is ook nog een virtuoos op de harmonica. En dat allemaal tegelijk. Als one-man-band tourt Asbury door het land, hij heeft onder andere het podium al gedeeld met: Danny Vera en Tim Knol. Medio 2020 verschijnt dan eindelijk de debuutplaat, voorafgegaan aan single ‘Heading on'  Het is de opmaat naar wat mogelijk een glansrijke carrière wordt van dit supertalent.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!