TheatergroepSuburbia_EenGoedJaar (c) Eddy Wenting en Paulina Matusiak_liggend_CMYK.jpg

Een Goed Jaar

Theatergroep Suburbia

Voor de familie Mortier breekt na de nodige tegenslagen een goed jaar aan. Hun dochter is genezen verklaard en zowel zoon als dochter slaan nu hun vleugels uit. Hoopvol begint iedereen na te denken over de toekomst. Eindelijk weer je eigen leven leiden en tegelijkertijd de sterke familieband blijven voelen.

Eind goed al goed. Toch? Maar dan neemt moeder onverwacht een ingrijpende beslissing. Is haar keuze voor zichzelf een keuze tegen haar gezin?

In dit toneelstuk raken we verknocht aan de familie Mortier, zoals aan je eigen familie. Onmisbaar, en onuitstaanbaar soms. Een Goed Jaar is dé tragikomedie van dit jaar over een warmbloedige familie in zwaar weer.

Over de cast
Moeder Mortier wordt gespeeld door Anneke Blok, een van de meest geliefde actrices van Nederland. Extra bijzonder is dat de rollen van vader en kinderen gespeeld worden door topacteur Paul R. Kooij en zijn échte zoon en dochter. Allen afgestudeerd aan de Toneelschool in Arnhem.

www.theatergroepsuburbia.nl

Toneel

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!