IMG_6053Net.jpeg
Waai_2_SOIL_Muziektheater.jpg
Waai_3_SOIL_Muziektheater.jpg

Familieconcert: Waai (1,5 - 6+)

SOIL Muziektheater

Een poëtische muziekvoorstelling

Waai gaat over het verlangen om op te stijgen en te zweven. Over vogels die kwijtraken en weer gevonden worden. Op prachtige live-muziek fladder je met ons mee en voel je hoe het is om zelf je vleugels uit te slaan!

Wanneer de grote vogel opeens verdwenen is proberen kleine Vogel en Wind hem op allerlei manieren terug te vinden. Totdat ze ontdekken dat ze zelf ook kunnen vliegen. Al klapwiekend met hun armen, al stampend met hun voeten, als ruisend met de rok lukt het ze bijna om zelf op te stijgen. Voel de wind in je gezicht op deze wervelende tocht langs suizen, zwieren en wapperen in deze spannende zintuiglijke voorstelling.

Familievoorstelling Festival Muziektheater Klassieke muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Credits

eindregie

Klaus Jürgens

concept/productie

SOIL

cello/zang

Florien Hamer

piano/zang

Anna van Nieukerken

video

Rafael Kozdron

beeld/trailer

Bart Majoor

Repertoire

G. Ligeti, M.E. Walsh, Marijn Korff de Gidts, L. Janaček, G. Sollima, K. Saariaho

SOIL muziektheater

SOIL maakt muziektheater. Met muziek als uitgangspunt gaat SOIL de dialoog aan met componisten, beeld- en geluidskunstenaars, dansers, mimespelers, acteurs, de zwaartekracht en de elementen. In de confrontaties met andere podiumkunsten ontstaat het verhaal wanneer verschillende disciplines elkaar versterken. Hier transformeert de muziek de betekenis van het beeld of de ruimte, verdraait het de handelingen en laat het de stilte keihard kraken.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!