Flint Zomer Sessies: kampvuurconcert met Judy Blank

Helaas is het kampvuurconcert met Judy Blank door ziekte geannuleerd. Bezoekers krijgen persoonlijk bericht.

Zomer, terras, theater en lekker eten. Dat zijn de ingrediënten van de Flint Zomer Sessies. Vier weekenden lang genieten van kleinkunst, muziek, theater en show. Deze zomer kunt u genieten van het Kampvuurconcert i.s.m. Flirting with the Blues, kleinkunst tijdens de Zomer Sessie van MalleJan, een heuze dinnershow i.s.m. Stichting Keiroze en ons eigen Kampvuurconcert met de Utrechtse singer- songwriter Judy Blank. Daarnaast serveert ons restaurant TREK een heerlijk driegangenmenu. Dit wordt een heerlijke zomer!

Judy Blank
De Utrechtse singer-songwriter Judy Blank vertrok in 2018 naar Nashville, waar ze de studio in dook met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert, Rival Sons). Het resultaat is debuutalbum 'Morning Sun', waarop een eigenzinnige mix van indiefolk, rootsy gitaarwerk en rock ‘n roll te horen is. Hierna ging het alleen maar bergopwaarts voor de singer-songwriter: ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2 en folkballad ‘1995’ kreeg zelfs lof van Elton John.

De afgelopen jaren legde Blank vele pelgrimstochten af naar de Verenigde Staten, waar ze geïnspireerd raakte door folkhelden uit de jaren ’70 als Gram Parsons en Joni Mitchell, maar ook nieuwere artiesten als Big Thief, Hiss Golden Messenger en Julia Jacklin. Ze stond als eerste Nederlandse act ooit op Americana Fest in Nashville, het grootste showcasefestival in het genre. Inmiddels is Blank weer terug in Nederland en bracht de EP ‘Morning After’ uit, kort daarna won zij op Eurosonic Noorderslag de prestigieuze popstipendium van het Cultuurfonds.

​Vorig jaar is de Morning-trilogie afgesloten met het derde deel, Morning Tapes. Daarop staan  akoestische slaapkamerversies van liedjes van het album en de EP Morning After (2019), het  rauwere broertje van Morning Sun. Met dat derde, op cassettebandje uitgebrachte deel laat  ze zien dat haar songs ook tot op het bot gestript overeind blijven. 

Samen met Dylan Earl bracht ze vorige maand een nieuwe single uit: ' Never Said A Word'. Speciaal voor de gelegenheid komt Dylan zelf dit nummer met Judy zingen tijdens het Kampvuurconcert. Kijk/luister naar de videoclip.

www.judyblank.com

Muziek Festival

Inclusief eten, exclusief dranken. Dieetwensen of allergieën kunt u doorgeven aan de kassa.

In Flint hanteren we diverse 
veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!