keiroze.jpg (1)

Flint Zomer Sessies: Kleurrijke Dinner Show door Stichting Keiroze

met Ashley Knight, April Darby en DJ duo ‘Viva la Danse

Let op: Barbara Breedijk wordt wegens ziekte vervangen door April Darby. 

Zomer, terras, theater en lekker eten. Dat zijn de ingrediënten van de Flint Zomer Sessies. Vier weekenden lang genieten van kleinkunst, muziek, theater en show. Deze zomer kunt u genieten van het Kampvuurconcert i.s.m. Flirting with the Blues, kleinkunst tijdens de Zomer Sessie van MalleJan, een heuze dinnershow i.s.m. Stichting Keiroze en ons eigen Kampvuurconcert met de Utrechtse singer- songwriter Judy Blank. Daarnaast serveert ons restaurant TREK een heerlijk driegangenmenu. Dit wordt een heerlijke zomer!

Op vrijdag 9 juli en zaterdag 10 juli organiseert de Stichting Keiroze samen met Flint een Kleurrijke Dinner Show tijdens de Flint Zomersessies op het terras.

Dit jaar helaas geen Pride Amersfoort, maar tijdens deze Dinner Shows kleurt Flint twee dagen lang in alle kleuren van de regenboog.

Niemand minder dan Wesley de Ridder, of beter gezegd Ashley Knight, April Darby en DJ duo ‘Viva la Danse' zullen een spetterende avond verzorgen terwijl jij geniet van een heerlijk diner van restaurant TREK. Het belooft een avond te worden van show, glitter, glamour, muziek en drag.

Ashley Knight
Wesley de Ridder alias Ashley Knight is een mega talent, afgestudeerd aan de Frank Sanders Academy, is zowel zanger, poppenspeler als dragqueen. Wesley is o.a. bekent van de theaterproducties De Kleine Zeemeermin, Aladdin, Kikker en Peter Pan. Samen met Frank Sanders was hij te zien in de voorstelling van The Rozettes. Vanavond zal hij Als Ashley Knight met zijn humoristische kijk op het leven iedereen verwennen met een avond vol gezellige medleys en de meer romantische nummers. Hij heeft op diverse podia en evenementen opgetreden.

DJ duo 'Viva la Danse' 
DJ Koen en DJ Miché vormen samen het DJ duo 'Viva la Danse'. Zij draaien samen maar ook solo in veel nationale maar ook internationale clubs en werken zij regelmatig samen met live-artiesten en MC’s.  
DJ duo 'Viva la Danse'  is voor de regenbooggemeenschap Amersfoort het vaste duo dat tijdens de Canalpride Amsterdam en Utrecht al diverse keren heeft meegevaren, samen wisten zij keer op keer er een groot feest van te maken.

April Darby
April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres en niet geheel onbekend in de wereld van theater en popmuziek. Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals de The Bodyguard en Aida in Concert heeft April meerdere keren in de Ziggo Dome gestaan met onder andere Grand van de populaire DJ Fedde Le Grand.
Daarnaast was zij ook lead-vocalist in de Dinnershow Pandora in Studio 21, heeft zij de rol van Maria in Jesus Christ Superstar vertolkt en was zij als understudy van de hoofdrol Deloris in de musical Sister Act.

Ontmoet oude en nieuwe bekenden tijdens een van deze kleurrijke avonden en boek jouw ticket online. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is gezien de coronamaatregelen beperkt! 

Show Muziek Festival

Inclusief eten, exclusief dranken. Dieetwensen of allergieën kunt u doorgeven aan de kassa.

In Flint hanteren we diverse 
veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!