Sjors-vd-Panne-202110099.jpg
JannekedeBijl_DitishetNou (c) Bas Losekoot_header.jpg
mallejan_blok logo herhaal.jpg (1)

Flint Zomer Sessies: MalleJan

Janneke de Bijl en Sjors van der Panne

Zomer, terras, theater en lekker eten. Dat zijn de ingrediënten van de Flint Zomer Sessies. Vier weekenden lang genieten van kleinkunst, muziek, theater en show. Deze zomer kunt u genieten van het Kampvuurconcert i.s.m. Flirting with the Blues, kleinkunst tijdens de Zomer Sessie van MalleJan, een heuze dinnershow i.s.m. Stichting Keiroze en ons eigen Kampvuurconcert met de Utrechtse singer- songwriter Judy Blank. Daarnaast serveert ons restaurant TREK een heerlijk driegangenmenu. Dit wordt een heerlijke zomer!

Het overdekte terras van Flint is op 2 en 3 juli de festivallocatie van Mallejan. Janneke de Bijl en Sjors van der Panne treden beiden op en tussendoor krijgt u een heerlijk diner geserveerd. 

Janneke de Bijl
Won in 2017 zowel de publieks- als de juryprijs van Cameretten. Sindsdien is ze een populaire artieste, vooral dankzij haar humoristische en heel eigen observaties over alledaagse dingen. Met haar eerste avondvullende voorstelling 'Zonder zin kan het'. Ook kwam ze in meer dan 80 theaters. Ze schreef ook een boek: 'Pogingen tot zomer'. Met haar nieuwe show 'Dit is het nou' speelt ze momenteel try outs.
(foto: Bas Losekoot)

Sjors van der Panne
Binnenkort, in augustus, in het Concertgebouw, maar nu dus twee keer in de Mallejan/Flint Zomer Sessies 2021. Zijn bekendheid dankt hij vooral aan zijn optredens in The Voice, waarin hij als tweede eindigde. Intussen trekt hij overal volle zalen. Sjors heeft een grote liefde voor de kleinkunst en liedjes zoals die van zijn held Frank Boeijen. 
(foto: Nico Kroon)

Festival

Inclusief eten, exclusief dranken. Dieetwensen of allergieën kunt u doorgeven aan de kassa.

In Flint hanteren we diverse 
veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!