Ik_zou_wel_een_kindje_lusten_042.jpg
Ik_zou_wel_een_kindje_lusten_029.jpg

Ik zou wel een kindje lusten (4+)

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Dit is een verplaatste voorstelling van 21 oktober 2020. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid.

In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten.
De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging...
Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.

Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil... er worden geen kindjes opgegeten!

Prentenboekjesfestival
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival in Flint. De foyer van Flint wordt deze ochtend omgetoverd in een speelparadijs! Stap in de vrolijk makende wereld van Max Velthuys en ervaar de wereld van Kikker en zijn vrienden. Kook in zijn huis op zijn kachel, schrijf in zijn schrift, pak zijn sjaal, bak een taart met Beer en speel eindeloos met alle vrienden in het bos. Een heerlijke belevenis voor de hele familie. 

Familievoorstelling

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!