Promobeeld ISHterious - liggend - Fotografie Sjoerd Derine.jpg

ISHterious

Dance in times of quarantine

Dit is een verplaatste voorstelling van 21 december 2020. Kaartkopers zijn op de hoogte gebracht via de mail.

Wat gebeurt er als vijf sterke individuen elkaar tegenkomen op het podium? Dan krijg je spannende ontmoetingen, zonder elkaar in deze tijden aan te raken. Ervaar de magie van improvisatie op het moment zelf. Niemand weet het plot, elke voorstelling is anders. Vijf individuen, met elk hun eigen specifieke discipline: hiphop, breakdance, experimental, popping en live mc muziek. Maak u klaar voor een avond waarin alles kan en mag. Een speciale host zorgt, op een interactieve manier, dat u wordt meegenomen in de verhalen van de dansers. Een unieke en intieme voorstelling, die u absoluut niet wil missen!

Afgelopen november ontving ISH de oeuvreprijs Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. De directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds over de toekenning van de prijs aan ISH: "ISH Dance Collective zorgt voor vernieuwing in de podiumkunsten door kunstvormen op een unieke manier te combineren en maakt daarmee de samenleving mooier’". Lees hier meer over de prijs.

www.ishdancecollective.com

Dans

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!