Johanna ter Steege - Ik heet Lucy Barton - liggend (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto 1 - Ik heet Lucy Barton (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto 3 - Ik heet Lucy Barton (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto - Ik heet Lucy Barton (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto 2 - Ik heet Lucy Barton (c) Bram Willems.jpg

Johanna ter Steege

Ik heet Lucy Barton

Dit is een verplaatste voorstelling van 31 oktober 2020. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Na Broadway en West End is het alom geprezen boek Ik heet Lucy Barton van Elizabeth Strout nu te zien in de Nederlandse theaters met Johanna ter Steege (o.a. De Beentjes van Sint Hildegard, Hanna van Hendrik) in de rol van Lucy Barton.

New York. Een vrouw in een ziekenhuisbed. En ineens zit aan het voeteneind haar moeder die ze jaren niet gezien heeft.
Verhalen, herinneringen, stiltes. Wat zeggen onze verhalen? Hoe betrouwbaar zijn onze herinneringen, hoe verschillend zijn ze? Wat weten we van elkaar, wat vermoeden we, wat stoppen we weg? Een moeder en een dochter. Hoe worden we wat we zijn? En hoe pijnlijk is dat soms. In een ziekenhuiskamer waar de tijd stil lijkt te staan, beweegt het hele leven.

In een uiterst subtiele tekst, geestig en emotioneel, glashelder en mysterieus, van een onpeilbare droefheid en tegelijkertijd van een grote lichtheid, vertelt Lucy Barton haar verhaal en dat van haar moeder. Ik heet Lucy Barton is het fijnzinnige werk van een groot schrijfster.

www.moretheater.nl

Toneel
zo 18
apr 21
Rabobank Theaterzaal
20:15 - 21:45
€ 23,50
bestel kaarten
Later in de verkoop Later in de verkoop

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang het laatste nieuws