Scènefoto Koning van Katoren 5.jpg
Scènefoto Koning van Katoren 1.jpg
Scènefoto Koning van Katoren 2.jpg
Scènefoto Koning van Katoren 6.jpg
Scènefoto Koning van Katoren 4.jpg

Koning van Katoren (7+)

Nationaal Jeugd Musical Theater

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater, geroemd om haar fraaie opvoeringen van ‘Oorlogswinter’ en ‘Kruistocht in Spijkerbroek’, neemt deze keer ‘Koning van Katoren’ van Jan Terlouw als basis voor een spannende musical. Het land Katoren heeft al zeventien jaar geen koning. Sinds de vorige overleed, wordt het land bestuurd door zes ministers, die niet echt hun best doen om een nieuwe koning te vinden. De jonge Stach heeft wel oren naar de functie, maar de ministers werken hem tegen en zadelen hem op met een reeks onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden. Zal het hem lukken?

www.koningvankatorenmusical.nl

Familievoorstelling
zo 02
mei 21
Rabobank Theaterzaal
13:30 - 14:45
€ 24,50
bestel kaarten
Later in de verkoop Later in de verkoop
zo 02
mei 21
Rabobank Theaterzaal
15:30 - 16:45
€ 24,50
bestel kaarten
Later in de verkoop Later in de verkoop

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes