Marja's Grote Tupper Topper Show (c) Jaap Reedijk.jpg

Marja’s Grote Tupper Topper Show

een kleurrijke show met dé Marja van Katendrecht

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp: we hebben het er maar druk mee. Overal zoeken we erkenning. Kijk eens hoe leuk ik ben. Maar achter alle digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals bij de Tupperwarebakjes: mooi vanbuiten, leeg vanbinnen. Gelukkig weet consulente Marja van Katendrecht raad. Want als iemand een leegte kan opvullen, is zij dat wel. Haar Tupperware-party is als een warm bad. Truttig? Lekker retro juist. Dus gooi uw vooroordelen overboord en laat u verrassen. Bijgestaan door de good old Tupperwarebakjes brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.

Eerdere bezoekers over Marja's Grote Tupper Topper Show:

"Ik heb helemaal in een deuk gelegen"

"Heel verrassend"

"Ik wist niet dat een Tupperware party zo leuk kon zijn"

www.bostheaterproducties.nl

Cabaret
za 17
apr 21
AFASzaal
20:15
€ 21,00
bestel kaarten
Later in de verkoop Later in de verkoop

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes