Olga Zuiderhoek_Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek (c) Annaleen Louwes_header.jpg

Olga Zuiderhoek

Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek

Let op: deze voorstelling vindt plaats in De Lieve Vrouw.
Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort

De tournee van deze voorstelling is - wegens ziekte van de actrice - geannuleerd. Bezoekers met tickets ontvangen hierover van De Lieve Vrouw per e-mail bericht.

Actrice Olga Zuiderhoek (bekend van haar glansrollen in ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ en ‘Penoza’) zingt én zingt mee met de leukste muziekverzameling van Nederland.

Veelgevraagd actrice Olga Zuiderhoek heeft thuis de leukste muziekverzameling van Nederland staan: namelijk die van haar man componist Willem Breuker (1944 – 2010). Een verzameling die bol staat van liedjes die veel mensen niet kennen, maar die de moeite meer dan waard zijn. Zo komen Louis Davids, Dirk Witte, Pisuisse, Johnny & Jones, Ischa Meijer en Willem Wilmink voorbij. Soms zingt Olga zelf, soms zingt ze mee.

Een persoonlijk programma van Olga Zuiderhoek
In dit persoonlijke programma neemt Olga Zuiderhoek je mee door de muziekverzameling van haar man Willem Breuker die in 2010 overleed. De titel van het programma verwijst naar het refrein van ‘Wintertenen, luizen en eczeem’; een liedje van Olga’s beste vriend Ischa Meijer. Het belooft dus een heel persoonlijke avond te worden vol liedjes die Olga nooit in de steek lieten en die haar hielpen de 20e eeuw beter te begrijpen. Regie is in handen van Kees Prins, met wie Olga eerder de succesvolle Amsterdamse kerstvoorstellingen ‘Vrede op Aard’ en ‘Kerstmis in Amsterdam’ maakte.

Muziektheater

Kaartverkoop loopt via De Lieve Vrouw.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes