Orkater - Alles Komt Goed (Anouk van Kalmthout) 4.jpg

Orkater

Alles komt goed

We leven in verwarrende tijden. Heel veel mensen zijn bang voor de toekomst. Maar dat is nergens voor nodig. Natuurlijk staan we voor grote uitdagingen, maar daar komen we uit. Want de mens is geen rat. De mens wil niets liever dan de ander helpen. En daarmee redt hij zichzelf. 

'Alles Komt Goed' is de nieuwe voorstelling van Geert Lageveen en Leopold Witte. Geïnspireerd door het werk van Peter Kropotkin en Rutger Bregman schreven zij dit voorjaar aan een voorstelling over het gedrag van mensen in crisis. Toen kwam er een crisis. En honderden nieuwe vragen. De antwoorden vonden zij in een boek dat zich onverbiddelijk aandiende: De Pest van Camus.
De Pest (1947) van Nobelprijswinnaar Albert Camus is een kroniek van een kustplaats in de greep van een dodelijk virus. De stad wordt afgesloten en de bevolking leeft maandenlang in quarantaine.

Samen met de jonge, veelbelovende regisseur Belle van Heerikshuizen stellen Lageveen en Witte zich de vraag welke deugden en ondeugden zich aandienen bij mensen in een wereld die op zijn kop komt te staan. Op de gypsy jazz van Radek Fedyk en de rockklanken van Erik van der Horst wordt de mens op de snijtafel gelegd. Een muziektheatervoorstelling die werkt als een shot serotonine.

www.orkater.nl

Muziektheater
wo 02
dec 20
Rabobank Theaterzaal
20:15 - 21:30
€ 24,50
kaarten
Geannuleerd Geannuleerd

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes