KIK-(V~1.JPG

Pierre Bokma en Loes Luca

ZOEK! (try-out)

Deze voorstelling is onderdeel van de pilot 'Testen voor Toegang'. Uit deze pilot komt informatie over de werking van de teststraten ook in geval van opschaling. Verder wordt de logistiek van scannen met speciale apps getest en of er voldoende animo is onder het publiek om zich vooraf te laten testen. Lees meer over hoe het in zijn werk gaat en wat u moet weten voordat u de voorstelling bezoekt.

Maria Goos schreef het toneelstuk 'ZOEK!' voor Loes Luca en Pierre Bokma. Zij spelen in deze allereerste try-out samen twaalf rollen.

In 'ZOEK!' volgt u het leven van hond Jesus, die later Wim gaat heten. De hond is op zoek naar de wijsheid van de mensen. Hij wil weten wat mensen, mensen maakt.

In Jesus’ zoektocht maakt u kennis met een bang kind, een verwarde man, een vermoeide vader, een boze dochter, twee pubers met een joint, twee daklozen die niet langer dakloos zijn, twee mensen die bang zijn van taal, een echtpaar dat omhoogzit met een erfenis, een prostituee met verhuisplannen en een hond die de mensen leert kennen.

Iedereen is op zoek in 'ZOEK!'

www.mariagoos.nl

Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!