_MG_8815.jpg
LISA_WYSS©FoppeSchut.jpg
DIAMANDA_LA_BERGE_DRAMM_credits Juri-Hiensch.jpg
2019-01-17MRF (1527).jpg
LOVRO_MERCEP©FoppeSchut.jpg
PEPE_GARCIA.jpg
RAGAZZE_QUARTET_1 - credits Nichon Glerum.jpg

September Me Diner

inclusief mini-concert

Geniet van een vegetarisch tweegangen-festivaldiner (hoofdgerecht en nagerecht) in TREK theaterkeuken & café voorafgaand aan het openingsconcert op vrijdag, het avondconcert met o.a. Pynarello op zaterdag en/of het slotconcert op zondag. Tijdens het diner verrassen we u met een smaakvol muzikaal aperitief. 

MENU

Vrijdag
- Weedburger, met cheddar little gem tomaat komkommer, uienchutney en ketjupmosterdsaus.
- Vegan chocolade brownie.

Zaterdag
-
Bao met pulled paddo’s, atjar van rode kool
- Als dessert een gastronautje, de gezonde variant van het raketijsje

Zondag
-
Pokebowl en bataatfrites
- Frambozen cheesecake


PROGRAMMA

Vrijdag

Diamanda La Berge Dramm
Diamanda La Berge Dramm (1991) groeide op in Amsterdam in een muzikale familie en speelt viool sinds haar vierde. Ze werd vanaf jonge leeftijd omringd door spilfiguren uit de klassieke muziek en de avant-garde- en improvisatiescène. La Berge Dramm studeerde in Den Haag, Boston en Amsterdam. Bij haar afstuderen ontving ze de John Cage Award, voor haar inzet voor de hedendaagse muziek. In 2018 won ze de Dutch Classical Talent Award. Ze groeide uit tot een internationaal succesvol solist, kamermusicus en bandlid. La Berge Dramm werkte intensief samen met muzikale vernieuwers als Alvin Lucier, Garth Knox en Georg Friedrich Haas.

Credits
viool, zang Diamanda La Berge Dramm

  

Zaterdag

Duo Lisa Wyss & Lovro Merčep
In 2014 richtte Lisa Wyss samen met drie studiegenoten (waaronder Lovro Merčep) het Ardemus Quartet op in Amsterdam. In de afgelopen jaren heeft het kwartet zich gevestigd als een gerenomeerd ensemble met internationale concertactiviteiten. Tijdens het diner spelen Lisa & Lovro in duo bezetting werk van Jean-Marie LeClair & Béla Bartók.

Festivals for Compassion
Ragazze Quartet speelt de compositie die Componist des Vaderlands Calliope Tsoupaki voor Festivals for Compassion schreef. Hiermee tonen Europese festivals hun hart vol compassie en solidariteit met iedereen die op welke manier dan ook geraakt is door Corona.

Credits
sopraansaxofoon Lisa Wyss

altsaxofoon Lovro Merčep

Ragazze Quartet
viool Rosa Arnold, Jeanita Vriens
altviool Annemijn Bergkotte
cello Rebecca Wise

Repertoire
Jean-Marie LeClair Sonata for two violins in C major (arr. Jean-Marie Londeix)
Béla Bartók Selection from 44 duos for two violins (arr. Lovro Merčep)
Calliope Tsoupaki Thin Air

 

Zondag

Pepe Garcia
Jose ‘Pepe’ Garcia Rodriguez is een veelzijdige slagwerker. Hij is gespecialiseerd in het creëren van nieuw spannend werk in samenwerking met componisten en andere artiesten. Hij gebruikt nieuwe manieren van muzieknotatie, bedenkt nieuwe instrumenten en zoekt naar manieren om traditioneel slagwerk met niet-westerse culturen te verbinden. Pepe is vast lid van het New European Ensemble en Slagwerk Den Haag.

Pepe is co-oprichter van stichting Sonoro waarmee hij workshops en festivals organiseert voor kansarme kinderen in Mexico. Ook is hij trainer voor Musicians without Borders. Momenteel is Pepe verbonden als hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Credits
Slagwerk Pepe Garcia

Repertoire
John Luther Adams The mathematics of resonant bodies: I. BURST

For solo percussion and tape

September Me maakt Amersfoort van 18 – 20 september 2020 tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik heeft artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld voor jong en oud, dit jaar geïnspireerd op het thema In de Geheime Tuin. Werken van componisten, musici en kunstenaars reflecteren op een creatieve manier op onze relatie tot de natuur. 

www.september-me.nl 

 

Klassieke muziek Festival

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!