Stefano Keizers - Sorry Baby 1 - (c) Julie Hrudova.jpg
Stefano Keizers - Sorry Baby 2 - (c) Julie Hrudova.jpg
Stefano Keizers - Sorry Baby 3 - (c) Julie Hrudova.jpg
Stefano Keizers - Sorry Baby 4 - (c) Julie Hrudova.jpg
Stefano Keizers - Sorry Baby 5 - (c) Julie Hrudova.jpg

Stefano Keizers

Sorry Baby

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Met ‘Erg Heel’ maakte hij een “overrompelend cabaretdebuut”, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. En nu zegt kunstenaar Stefano Keizers ‘Sorry Baby’. Sorry dat hij bestaat, dat u zoveel hebt moeten huilen, dat u zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat u zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat u hem hebt leren kennen. ‘Sorry Baby’.

De pers over Sorry Baby:
"Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby van cabaretier Stefano Keizers een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet." - ★★★★★ NRC

"Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt". ★★★★★ Trouw

"Hij speelt een ‘art performance' die het cabaret zo dicht mogelijk probeert te benaderen" - De Theaterkrant

www.stefanokeizers.nl

Cabaret

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!