valentines-day-table-setting-romantic-dinner-marry-me-wedding-engagement.jpg

TREK Take Away Valentijnsdiner

Presenteer thuis een culinair driegangendiner

Wil je jouw geliefde culinair verrassen op Valentijnsdag? Bestel dan het Take Away Valentijnsdiner van TREK theaterkeuken & café! Een hoogstaand driegangendiner, samengesteld door onze chek-kok Soon-Dae. Wij hebben de meeste voorbereidingen al voor jou gedaan, het enige waar jij voor hoeft te zorgen is de finishing touch en een mooie bos verse rozen!

Onbezorgd dineren 
Met de meegeleverde instructies en video’s kan er eigenlijk niets meer misgaan. Je hoeft de heerlijke gerechten alleen nog maar thuis te verwarmen en mooi te presenteren. Uiteraard garanderen wij de kwaliteit die je van ons gewend bent! Ook ontvang je een mooie menukaart voor op tafel.

Wij zorgen dat alles op 14 februari voor je klaar staat in ons restaurant. Je kunt jouw bestelling afhalen tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Heb je dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten via kassa@flint.nl. De menu's zijn te bestellen t/m woensdag 10 februari 2021. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Met kerst presenteerden we het Take Away Kerstdiner. Hieronder leest u een aantal reacties die wij mochten ontvangen.

 ‘Mijn echtgenote en ik hebben ontzettend genoten van uw kerstdiner! Alle gerechten waren hoog uit de kookkunst.
Ook de gebruiksaanwijzingen, zowel schriftelijk als door u verzorgd op video, waren erg aantrekkelijk en duidelijk.’

‘Op eerste kerstdag hebben wij genoten van de heerlijke maaltijd, die was helemaal in balans, en ruim voldoende. We waren volkomen ontzorgd en dankzij de heldere instructies konden we het bijna opdienen zoals dat in het restaurant gedaan zou zijn.’

‘We hebben GENOTEN  van het kerstdiner! Het bereiden was makkelijk, leuk en erg gezellig en de gerechten waren stuk voor stuk heel mooi en echt ontzettend lekker! Wat een kerst toch nog! Wij lopen nog steeds met een big smile rond! ‘

‘Gisteren mijn zus met jullie kerstdiners verrast. Het was verrukkelijk. Helemaal af en kijkend naar de prijs boven verwachting!’

Bestel onze heerlijke wijnen direct mee
Wil je jouw romantische diner uitbreiden met een broodplankje met smeersels of een bijpassende wijn? Je kunt deze extra’s direct mee bestellen. Wij zorgen dat alles op 14 februari voor je klaar staat in ons restaurant. 
In dit filmpje vertelt onze gastvrouw Sophie waarom de wijnen zo goed bij het diner passen.

Maak kans op een privé-concert in je eigen tuin
Onder de bestellers van de Valentijnsdiners verloten we ook nog eens een privé optreden van Manon en Paul in je eigen voortuin! Manon & Paul zijn twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. Tijdens dit intieme concert zullen zij akoestische, romantische liedjes ten gehore brengen in een gezellige setting in misschien wel jouw voortuin!

Verrassing voor Flint Vrienden 
Ben jij Flint Vriend? Dan krijg je van ons een Valentijns-verrassing mee naar huis wanneer je het diner komt afhalen. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!