VAN MIJ - THEATER GNAFFEL - INTERNET @ Erik Franssen03.jpg
VAN MIJ - THEATER GNAFFEL - INTERNET @ Erik Franssen17.jpg
VAN MIJ - THEATER GNAFFEL - INTERNET @ Erik Franssen06.jpg
VAN MIJ - THEATER GNAFFEL - INTERNET @ Erik Franssen11.jpg
VAN MIJ - THEATER GNAFFEL - INTERNET @ Erik Franssen12.jpg

Theater Gnaffel (4+)

Van Mij

Dit is een verplaatste voorstelling van 28 december 2021. Kaartkopers zijn op de hoogte gebracht van de verplaatsing via de mail.

'Van Mij (4+)' is een voorstelling gebaseerd op het boek Hou van mij, met gedichten van jeugdboekenschrijver, dichter en tekenaar Ted van Lieshout.

In 'Van Mij' zien we een hele hoge muur. Er omheen lopen kun je niet. Er overheen kijken wel. Er zit een deur in de muur maar die is op slot. Wat is er achter? Vóór die muur een kind, een vrouw en een oude man. Iedereen heeft zo zijn eigen spullen, gedachten, wensen en dromen.

Is het van jou of van mij?
Door de plotselinge komst van vreemde voorwerpen die over de muur vliegen of uit de lucht komen vallen ontstaat er een dilemma. Wat zijn het? Wie mag het hebben? En waarom? Zestien vorken, een blauwe beer met één oog, ballen waar iets in zit maar die je niet open kunt krijgen, pakjes eindeloos pakpapier.

Hou van mij
Van wie zijn die spullen? Is het van jou of van mij? Op een poëtische manier wil 'Van Mij' haar publiek laten zien wat geven en nemen, hebben en houden en delen en vermenigvuldigen is. We belanden in een wereld die uit meer bestaat dan ‘iets’ of jij alleen. Harmonie is het streven, delen het doel. De gedichten van Ted van Lieshout uit het boek ‘Hou van mij’ vormen het uitgangspunt van deze voorstelling.

Theater Gnaffel
Theater Gnaffel vertelt verhalen die er toe doen, met levensgrote poppen als gelijkwaardige acteurs. Voor kleine helden die groots zijn.

www.gnaffel.nl

Familievoorstelling

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!