This is (not) a fairy tale_Kameroperahuis (c) Kurt van der Elst (4).jpg
This is (not) a fairy tale_Kameroperahuis (c) Kurt van der Elst (6).jpg
This is (not) a fairy tale_Kameroperahuis (c) Kurt van der Elst (7).jpg
This is (not) a fairy tale_Kameroperahuis (c) Kurt van der Elst (8).jpg
This is (not) a fairy tale_Kameroperahuis (c) Kurt van der Elst (10).jpg

This is not a fairy tale

Anne-Maartje Lemereis e.a.

Dit is een verplaatste voorstelling van 16 oktober 2020. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Als het leven geen sprookje is, waar vinden we dan nog magie? Dat is de grote vraag die Stella bezighoudt. Want sprookjes zoals zij ze kent, die bestaan helemaal niet. Het leven is ook geen sprookje. Maar heeft ze eigenlijk wel een sprookje nodig om magie te vinden? In 'This is not a fairy tale' bezingen een zangeres, pianist en violist de magie van het leven. Duistere thema’s inbegrepen.

Lees het achtergrondartikel van Operamagazine.nl 'Sprookjes onder de loep bij Kameroperahuis'


BEZOEK DE INLEIDING:
Bij de voorstelling 'This is not a Fairy Tale' biedt Flint een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie bij de voorstelling die u gaat bezoeken. 
De inleiding wordt verzorgd door Anne-Maartje Lemereis, componiste en pianiste van deze voorstelling, samen met Thea Derks, muziekpublicist en auteur/recensent van muziektheater.
De inleiding vindt direct voorafgaand aan de voorstelling plaats in de AFASzaal. U kunt na de inleiding blijven zitten tot de voorstelling begint.

Klassieke muziek
vr 22
jan 21
AFASzaal
20:15 - 21:15
€ 17,50
bestel kaarten
Wordt verplaatst Wordt verplaatst

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes