_F3A7522 extra groot.jpg

Grond

Toneelgroep Jan Vos - Locatietheater

Deze voorstelling wordt gespeeld op locatie bij boerderij de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg (Bisschopsweg 7, 3752 LK Bunschoten-Spakenburg)

Boer Rein Abbink is een weduwnaar die zijn bedrijf tegen de klippen op draaiende houdt tot zijn dochter het na haar studie kan overnemen. Steeds sterker raakt hij gefrustreerd door de bemoeizucht en de regeldrift van de overheid die hem zelfs waar het zijn liefhebberij betreft, het zorgen voor de weidevogels, nog dwars zit.

Journaliste Renate Bartels heeft grote problemen met de inhoudelijke koers van de krant waar ze werkt. Om het hoofd boven water te houden kiest de redactie er steeds vaker voor achtergronden en verdieping achterwege te laten ten gunste van de de waan van de dag. En thuis moet Renate opnieuw uitvinden wat haar relatie voorstelt, nu haar enigste kind op kamers is gaan wonen.

Als Rein en Renate elkaar ontmoeten, en zij vervolgens besluit hem te gaan interviewen, komen ze erachter dat ze beiden op een keerpunt in hun leven staan, waarin de ander wel eens een beslissende rol zou kunnen spelen.

'Grond' is een nieuw stuk van Tjeerd Bischoff dat wordt gespeeld door Trudi Klever en Maarten Wansink, met live muziek van Jaap van Keulen. Jeroen van den Berg regisseert. 'Grond' is een samenwerking met Platform Stil Leed en stichting Goed Geboerd.

www.toneelgroepjanvos.nl

Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

In verband met de huidige maatregelen is het alleen mogelijk om kaarten voor 2 of 3 personen uit hetzelfde huishouden te bestellen.

Vanwege de beperkingen kan Toneelgroep Jan Vos uw steun goed gebruiken en daarom bieden ze twee soorten prijzen aan. Regulier van €22,50 per persoon en met 'coronasteun' van €27,50 per persoon. Met deze extra bijdrage helpt u het gezelschap een handje om dit vreemde jaar door te komen en ook in de toekomst voorstellingen te kunnen blijven maken.

Credits

Spel

Maarten Wansink en Trudi Klever

Live muziek en geluidontwerp

Jaap van Keulen

Tent, kostuums en decor

Ellen Klever

Lichtontwerp

Paul van Laak

Tekst

Tjeerd Bischoff 

Regie

Jeroen van den Berg

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!