IMG_5295b klein.jpg

Warm-up concert September Me 2021

Ragazze Quartet


NIEUWS! We mogen 50 gasten ontvangen bij ons livestream concert. Wil jij erbij zijn? Bestel dan een gratis kaartje via deze pagina. Liever vanuit huis mee genieten? Geen probleem. Op deze pagina zenden we het concert live uit via de livestream.


Livestream:

We nodigen onze doorgewinterde én toekomstige September Me festivalbezoekers graag uit voor de gratis toegankelijke livestream van het inmiddels traditionele warm-up concert op vrijdag 11 juni 2021 om 20:15u. De livestream zal via deze pagina te volgen zijn. 

Ragazze Quartet –artistiek leider van September Me- onthult tijdens het concert het programma van alweer de vijfde editie van het jaarlijkse muziekfestival (23 - 26 september 2021 – Flint, Amersfoort) en speelt werken van Korngold en September Me ‘Composer in Focus’ Garth Knox.

Wil je September Me steunen?

Je kunt een vrijwillige donatie doen met een bedrag naar keuze. Wij zijn je zeer dankbaar.
JA, IK WIL DONEREN

Over September Me


September Me maakt Amersfoort van 23 – 26 september 2021 voor de vijfde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Voor deze jubileumeditie stelt artistiek leider Ragazze Quartet met nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Helden.

Wie noemen we vandaag de dag terecht een held of heldin? Door wie laten wij ons inspireren en motiveren? Wie hebben lak aan de mening van de oude garde en laten dapper een nieuw geluid horen? Van welke helden uit het verleden kunnen wij nu nog steeds leren en wie zijn de helden van de toekomst?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

Ga voor meer informatie naar www.september-me.nl

Over Ragazze Quartet
Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek. 

Ga voor meer informatie naar www.ragazzequartet.nl

De livestream van dit concert kunt u volgen via deze pagina. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Er zijn in Flint 50 plaatsen beschikbaar voor bezoekers. De gratis kaarten zijn via deze pagina te bestellen. Voorafgaand aan het concert kunt u dineren in ons restaurant. Reserveren is verplicht. www.flint.nl/trek

Repertoire

Erich Korngold

Strijkkwartet no.2 in Es

Garth Knox

deel van Four into Twenty (geschreven voor het Ragazze Quartet)

Credits

viool

Rosa Arnold
Jeanita Vriens-van Tongeren

altviool

Annemijn Bergkotte

Cello

Rebecca Wise

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!