WENDE -Sanne de Wilde -3.jpg
WENDE, credit Sanne de Wilde .jpg
WENDE (2), credit Sanne de Wilde .jpg

WENDE

Over De Wildernis (try-out)

Deze voorstelling is onderdeel van de pilot 'Testen voor Toegang'. Uit deze pilot komt informatie over de werking van de teststraten ook in geval van opschaling. Verder wordt de logistiek van scannen met speciale apps getest en of er voldoende animo is onder het publiek om zich vooraf te laten testen. Lees meer over hoe het in zijn werk gaat en wat u moet weten voordat u de voorstelling bezoekt.

Na haar bejubelde voorstelling 'Mens' ontwikkelt Wende op dit moment haar volledig nieuw Nederlandstalige show 'De Wildernis'. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show. 

Wende: “De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.

www.wende.nu

Over WENDE
Wende is een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze begon haar carrière in 2003 en maakte sindsdien zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 is ze huiskunstenares van Koninklijk Theater Carré en cureert daar jaarlijks haar eigen festival Kaleidoscoop, dat afgelopen zomer de opening was van de alternatieve Uitmarkt. In 2017, 2018 en 2019 speelde ze haar succesvoorstelling MENS in uitverkochte theaters en clubs en op festivals als Down the Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Ze heeft ze een Edison in bijna elke categorie en was ze als actrice genomineerd voor een gouden kalf. In 2020 was ze te zien in de succesvolle tv-serie IM. Momenteel werkt Wende ook aan haar eerste buitenlandse show in samenwerking met het gerenommeerde Londense The Royal Court Theatre.

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!