candy_together_©carinverbruggen.com_03.jpg

Candy Dulfer

Wereldberoemde saxofonisme geeft legendarsche liveshows

Deze voorstelling vindt plaats in FLUOR.

Saxofoniste Candy Dulfer staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar band. Ze kan niet wachten om weer op het podium te staan en haar trouwe fans te verwennen met de splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt, en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen van 2020.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platina debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele live- en studio-optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker en Pink Floyd), diverse nummer-1 hits in Europa, Japan en de USA, en haar legendarische liveshows.

Zoals iedereen moest ze al haar plannen noodgedwongen uitstellen toen de pandemie uitbrak. Maar omdat ze daardoor voor langere tijd thuis was - iets wat ze nauwelijks eerder meemaakte in haar lange carrière - had ze tijd om nieuw creatief terrein te verkennen. In 2021 is Candy elke zondagavond te horen op Sublime FM met haar eigen programma, een wekelijkse radioshow met interviews, nieuwe releases, ‘blasts from the pasts’ en live-sessies met binnen- en buitenlandse artiesten.

Maar uiteraard is er één ding waar Candy zich het meest op verheugt: zodra het weer mag, en het veilig is, eindelijk weer het podium betreden. Op Candy’s website en social media (Facebook en Instagram) vind je de laatste updates over haar optredens.

Muziek

De kaartverkoop verloopt via FLUOR

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!