De Dijk - De Dijk Live (Pim Kops) 2.jpg

De Dijk

De Dijk Live

De Dijk heeft overal ter wereld gespeeld. In kroegen en stadions, aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, hun muren hangen vol gouden en platina albums en de kast puilt uit van de prijzen. Maar er is altijd iets om nieuwe nummers over te maken, zo blijkt weer uit het album ‘Nu of Nou’. Want momenten van geluk: Huub van der Lubbe en zijn mannen koesteren ze, nu het nog kan. Het is nu of nou. Alles is er maar één keer, en niemand die dat mooier verwoordt dan De Dijk, die zo al ruim veertig jaar een soundtrack aan ons leven geeft. En die laten zij weer vol passie horen tijdens dit concert.

www.dedijk.nl

Muziek

Let op: dit is een staand concert

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Dit concert kan alleen gespeeld worden voor een volle zaal, als we ons in Flint niet meer aan de 1,5 meter maatregel hoeven te houden. Indien dit niet mogelijk is, zal het concert worden verplaatst. Als het wordt verplaatst ontvangt u van ons altijd bericht via de mail en vermelden wij het op onze website.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!