De Dijk - De Dijk Live (Pim Kops) 2.jpg
Aaron-Asbury.jpeg
IMG_0538.jpeg

De Dijk

met voorprogramma Aaron Asbury Band

De Dijk heeft overal ter wereld gespeeld. In kroegen en stadions, aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, hun muren hangen vol gouden en platina albums en de kast puilt uit van de prijzen. Maar er is altijd iets om nieuwe nummers over te maken, zo blijkt weer uit het album ‘Nu of Nou’. Want momenten van geluk: Huub van der Lubbe en zijn mannen koesteren ze, nu het nog kan. Het is nu of nou. Alles is er maar één keer, en niemand die dat mooier verwoordt dan De Dijk, die zo al ruim veertig jaar een soundtrack aan ons leven geeft. En die laten zij weer vol passie horen tijdens dit concert.

www.dedijk.nl

Voorprogramma Aaron Asbury Band
Aaron Asbury, de jonge singer songwriter uit het "heartland" van Nederland ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash of misschien wel Dylan. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest, verzorgt zaterdag 30 oktober het voorprogramma van de Dijk.

11 november verschijnt dan eindelijk de debuutplaat, voorafgegaan aan singles ‘Heading On’ en 'Destination unknown'. Het is de opmaat naar wat ongetwijfeld een glansrijke carrière wordt van dit supertalent. Aan zijn soulvolle stem zal het niet liggen.

 

Muziek

20:30 - 21:00 uur voorprogramma Aaron Ashbury band
21:30 uur: Start De Dijk

Let op: dit is een staand concert

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een Coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!