Ragazze_1_Nichon Glerum.jpg
QUD362~1.JPG
IsabelCharisius_proquartet.jpeg
StarkNurit4_copyright_UweNeumann.jpeg
Thomas Beijer_HR_photo_SimonVanBoxtel-1504_lage res_15mb kopie.jpg

Dinerconcert September Me: Helden

Ragazze Quartet, Quirine Viersen, Thomas Beijer, Nurit Stark, Isabel Charisius & Luc-Marie Aguera

De jaarlijkse dinerconcerten zijn een inmiddels niet meer weg te denken onderdeel van het September Me programma. Dit jaar pakken we tijdens het slotconcert culinair en muzikaal extra uit. Met als inspiratie het thema Helden, serveren we je een heroïsche én smaakvolle avond onder het genot van een vegetarisch driegangendiner (incl. 2 drankjes + koffie).

Het menu:
- Kokos Masala soep
- Vegan Rendang met geurige rijst en salade
- Dessert van mango yuzu en ananas

Benieuwd naar de muzikale helden van September Me artistiek leider Ragazze Quartet? We hebben ze uitgenodigd en zijn ontzettend verheugd dat ze komen spelen: Nurit Stark (viool), Luc-Marie Aguera (viool), Isabel Charisius (altviool), Quirine Viersen (cello), Thomas Beijer (piano).

Ragazze Quartet en hun helden sluiten de avond én de jubileumeditie van September Me af met het indrukwekkende octet van Felix Mendelssohn.

Dit programma is onderdeel van September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers.

September Me maakt Amersfoort van 23 – 26 september 2021 voor de vijfde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Voor deze jubileumeditie stelde artistiek leider Ragazze Quartet met nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Helden.

Wie noemen we vandaag de dag terecht een held of heldin? Door wie laten wij ons inspireren en motiveren? Wie hebben lak aan de mening van de oude garde en laten dapper een nieuw geluid horen? Van welke helden uit het verleden kunnen wij nu nog steeds leren en wie zijn de helden van de toekomst?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

www.september-me.nl

Bijzonder Festival Klassieke muziek

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Credits Lees meer

Credits

Ragazze Quartet:
Rosa Arnold – viool
Jeanita Vriens-van Tongeren – viool
Annemijn Bergkotte – altviool
Rebecca Wise – cello


Nurit Stark – viool
Luc-Marie Aguera – viool
Isabel Charisius – altviool
Quirine Viersen – cello
Thomas Beijer – piano

Repertoire Lees meer

Repertoire

Luciano Berio – Duo’s voor 2 violen
Clara Schumann – Drei Romanzen
Frank Bridge – Lament
Robert Schumann - Fantasiestücke
Felix Mendelssohn - Octet

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!