IMG_3001.JPG

Dinerconcert September Me

Geniet van een vegetarisch tweegangendiner en een concert

Tijdens het September Me Festival kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van een heerlijk dinerconcert verzorgd door theaterrestaurant TREK. Geniet van een vegetarisch tweegangendiner (hoofdgerecht, nagerecht inclusief twee drankjes). Tijdens het diner spelen artiesten hun programma voor u.

Programma's
Donderdag 23 september
Op donderdag speelt Neo-Fanfare 9x13 hun nieuwe programma 'Halt en sta stil'. Neo-Fanfare 9x13 neemt u mee in het ervaren van de kracht en schoonheid van het alledaagse. Maar in Halt en sta stil draait het ook om back to basics, jezelf opnieuw herijken en teruggaan naar je roots. Met een nieuwe compositie van Genevieve Murphy, geregisseerd door David Geysen en met een choreografie van Feadan McCal brengt 9×13 weer een spetterende voorstelling vol positiviteit, absurdisme en humor.

Menu:
– Knipoog naar hutspot: Proeverij van wortel, ui en pastinaak, bitterbal van champignon met mosterdschuim
– Dessert van grootmoeders appeltaart

Vrijdag 24 september
Op vrijdag spelen tijdens het diner Sanem Kalfa & George Dumitriu een smaakvol muzikaal aperitief. Van subtiel en meeslepend tot explosief en theatraal. De Turkse zangeres Sanem Kalfa en de Roemeense poly-instrumentalist George Dumitriu halen een enorme melodische creativiteit in elkaar naar boven. Turks verlangen, Braziliaanse melancholie, Italiaanse wijsheden, en Perzische liefdeslyriek vormen de bron van hun muzikale verkenningen. Het Amsterdamse duo is enorm virtuoos, maar in dialoog klinken ze even speels als intiem.

Menu:
– Proeverij van Turkse metze
– Pide met aubergine en tomaat, munt en granaatappel

Zaterdag 25 september
Op zaterdag hoort u tijdens het diner een concert van Leoni Jansen, Izaline & Roël Calister en Thijs Borsten: De Eeuw van Harry Belafonte. 94 jaar is hij. Harry Belafonte. Bijna honderd. En bijna allemaal kennen we zijn looks en liedjes. Island in the Sun. Matilda. Coconut Woman. The Banana Boat Song. Zinnen die in onze ziel verzonken zijn. Maar de eeuw van Harry Belafonte was om meer redenen De eeuw van Harry Belafonte. Hij heeft de wereld zien veranderen. Mee helpen veranderen. Leoni Jansen, Izaline & Roël Calister en Thijs Borsten brengen De eeuw van Harry Belafonte tot leven. In zang, in muziek, in verhalen. 94 jaar is hij. En zijn erfenis is onsterfelijk. Wat een held!

Menu:
– Cassavesoep met mais bakbanaan en kokos
– Vegetarische roti met kerrie ei kouseband en rotiplaat

Dit programma is onderdeel van September Me, muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers.

September Me maakt Amersfoort van 23 – 26 september 2021 voor de vijfde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Voor deze jubileumeditie stelde artistiek leider Ragazze Quartet met nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Helden.

Wie noemen we vandaag de dag terecht een held of heldin? Door wie laten wij ons inspireren en motiveren? Wie hebben lak aan de mening van de oude garde en laten dapper een nieuw geluid horen? Van welke helden uit het verleden kunnen wij nu nog steeds leren en wie zijn de helden van de toekomst?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

www.september-me.nl

 

Muziek Festival Bijzonder

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!