2122_GV_Fred_van_Leer_scenefoto_4_f_Salih_Kilic.jpg
2122_GV_Fred_van_Leer_f_Nick_van_Ormondt_staand_2.jpg
2122_GV_Fred_van_Leer_scenefoto_1_f_Salih_Kilic.jpg
2122_GV_Fred_van_Leer_scenefoto_2_f_Salih_Kilic.jpg
2122_GV_Fred_van_Leer_scenefoto_3_f_Salih_Kilic.jpg

Fred van Leer

Leer van Fred Live

De eerste twee seizoenen van 'Leer van Fred Live' waren een daverend succes: inmiddels hebben bijna 75.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een korte reprise kon daarom niet uitblijven. 

'Leer van Fred Live' is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft u tips en tricks en vertelt de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Twee eigen TV programma’s bij TLC, bij RTL4 in verschillende programma’s, op Instagram 1.1 miljoen volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

www.fredvanleer.nl

Show

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Deze voorstelling kan alleen gespeeld worden voor een volle zaal, als we ons in Flint niet meer aan de 1,5 meter maatregel hoeven te houden. Indien dit niet mogelijk is, zal de voorstelling worden verplaatst. Als een voorstelling wordt verplaatst ontvangt u van ons altijd bericht via de mail en vermelden wij het op onze website.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!