Credits Yke Ruessink.jpg

Frommerkerst met Annegreet van Bergen

Dit is een verplaatst concert uit seizoen 20-21 naar de Sint Aegtenkapel. Bezoekers zijn van de verplaatsing op de hoogte gebracht via de mail.

Dit jaar viert vocaal ensemble Frommermann het kerstfeest met bestsellerauteur Annegreet van Bergen (Gouden jaren en Het goede leven). Zij neemt u mee terug naar het kerstfeest van de jaren vijftig en zestig. Onverwoestbare kerstklassiekers en winterse muzikale vondsten door de ronkende stemmen van Frommermann, afgewisseld met vrolijke, ontroerende en misschien zelfs tot nadenken stemmende verhalen van de schrijfster; deze kerst zorgt niet alleen de kerstboom voor een lichtpuntje!

Klassieke muziek

In de Sint Aegtenkapel hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht het concert geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Dit concert kan alleen gespeeld worden voor een volle zaal, als we ons in de Sint Aegtenkapel niet meer aan de 1,5 meter maatregel hoeven te houden. Indien dit niet mogelijk is, zal het concert opnieuw worden verplaatst. Als het concert wordt verplaatst ontvangt u van ons altijd bericht via de mail en vermelden wij het op onze website.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!