Hans Dorrestijn - t Houdt een keer op (Bert Andrée).jpg

Hans Dorrestijn

’t Houdt een keer op

Deze voorstelling is verplaatst van woensdag 6 oktober 2021 naar woensdag 26 oktober 2022. I.v.m. gezondheidsredenen was Hans Dorrestijn niet in staat op te treden. Hij kijkt ernaar uit om volgend seizoen alsnog de voorstelling in Flint te spelen.

Het laatste programma van Hans Dorrestijn wordt voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. Hij stelt de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hij gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan. ‘’t Houdt een keer op’. Ook voor Hans Dorrestijn.

www.hansdorrestijn.nl

Cabaret
wo 26
okt 22
AFASzaal
20:15 - 21:45
€ 22,50
Pauze : nvt
Wordt verplaatst

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!