Huub Stapel - Het Huwelijk (Mark Engelen) 1.jpg
Scenefoto Het Huwelijk (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Het Huwelijk1 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Het Huwelijk2 (c) Bram Willems.jpg
Scenefoto Het Huwelijk4 (c) Bram Willems.jpg

Huub Stapel

Het Huwelijk

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Bezoekers zijn per mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren. Zijn nieuwe onemanshow is geschreven door Haye van der Heyden.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub in ‘Het Huwelijk’ virtuoos rond dit volgens velen heilige, volgens anderen achterhaalde instituut. Hij confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en – in zijn geval – de breuk. En uiteraard is er de hoop op nieuw geluk… ‘Het Huwelijk’ is een pijnlijk grappige voorstelling, die geschikt is voor iedereen die getrouwd is of (nooit) van plan is dit te gaan doen, die gescheiden is of altijd ongehuwd gebleven.

www.moretheater.nl

Toneel

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!