THE PLAY BETWEEN_NDT 2 ©Rahi Rezvani_online.jpg
FOLKÅ ©Rahi Rezvani_online_1.jpg
BEDTIME STORY©Rahi Rezvani_online_3.jpg

NDT 2

The play between

Het Nederlands Danstheater (NDT) presenteert ‘The play between’ van twee nieuwe stemmen die eigenzinnige verhalenvertellers zijn en beiden een nieuwe wereldpremière brengen. NDT is erg enthousiast om hun unieke kijk op dans toe te voegen aan het repertoire.


Marcos Morau

Marcos Morau (Spanje) is een rijzende ster in de Europese theater- en danswereld. Zijn fantasierijke werk versmelt op ambitieuze wijze dans, mode, film, theater en fotografie en wordt vaak beïnvloed door beeldende kunst. Morau’s choreografie bevat vaak een speels absurdisme en theatraliteit, waaruit een nieuwe verhalende taal ontstaat. Voor dit programma presenteert Morau zijn debuut bij het gezelschap met de dansers van NDT 2.


Nadav Zelner
Nadav Zelner (Israël) is een freelance danser en gedurfde chorograaf die de hedendaagse danswereld verovert. Het werk van Zelner stimuleert lichaamsexpressie vanuit een fris en provocerend perspectief met een sterk gevoel voor ontwerp en theatraliteit. Zelner was lid van de Kibbutz Contemporary Dance Company en danste in verschillende internationale projecten.

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

www.ndt.nl

Dans

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!