NDT SEASON 2021-2022 ©Rahi Rezvani_online.jpg

NDT 2

Nederlands Dans Theater

Nederlands Dans Theater is een van de meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen ter wereld. De groep, gehuisvest in Den Haag, treedt op voor internationaal publiek in Europa, Amerika, Azië en Australië. NDT 2, oorspronkelijk opgericht om het eerste gezelschap van jong talent te voorzien, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volledig opzichzelfstaand gezelschap met een eigen repertoire en een uitgebreid nationaal en internationaal tourschema. De samenwerking met veel (aanstormende) choreografen geeft de dansers de gelegenheid om zich snel te verhouden tot verschillende danstalen, technieken en werkmethoden. 

Ook in seizoen 21-22 is NDT 2 te zien in Flint met een prachtige dansvoorstelling. De invulling van het programma volgt later.

www.ndt.nl

Dans

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!