morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-037-edit_internet.jpg
morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-087-edit_internet.jpg
morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-159-edit_internet.jpg
morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-170-edit_internet.jpg
morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-284-edit_internet.jpg
morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-312-edit_internet.jpg
morssinkhofterra_amelie_scenes_141021-233-edit_internet.jpg

Amélie de Musical

Morssinkhof Terra Theaterproducties

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de droevige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway in New York en West End in Londen is de musical nu te zien in Flint!

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Als kind werd ze door haar ouders thuisgehouden van school en leefde ze in haar eigen fantasiewereld. Wanneer het eindelijk tijd is om haar huis te verlaten, leidt ze een rustig leventje als serveerster in Parijs. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. 

www.ameliedemusical.nl

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 2,50 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

Musical
Meer voorstellingen

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Credits

Script

Craig Lucas

Cast

Christanne de Bruijn, Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwarz, Anouk Snel,
Luka De Baets, Charlotte Boudry, Keije Schepers.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!