Kampvuurconcert www.denozem.com (150 van 241).jpg
Lorrèn Persfoto.jpg

Kampvuurconcert

i.s.m. Songwriters Gilde Amersfoort

Ieder jaar zijn de kampvuurconcerten weer een fijne afsluiter van ons theaterseizoen. Op ons terras luistert u onder genot van een zomers menu van ons restaurant TREK naar een bekende singer-songwriter. Dit jaar is dat Lorrèn: Haar muziek laat zich het beste omschrijven als soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij artiesten als Amy Winehouse, Lianne La Havas of Corinne Bailey Rae.

Daarnaast presenteert Flint in samenwerking met Het Songwriters Gilde Amersfoort twee singer-songwriters die behoren tot de crème de la crème van Amersfoort en omgeving. Zo wordt het podium geboden aan bestaand en nieuw talent. Dit jaar is het podium aan Elliot Smit en Laila De Vries. 

Elliott Smit (ook wel bekend als emb-s) is een singer-songwriter uit Amersfoort. Met een voorliefde voor folk, funk en prog rock speelt hij samen met percussionist Luc Hofstra eigen werk en akoestische versies van nummers van hun band The Elite. De songs zijn meeslepend, gevoelig en vertellen elk een eigen verhaal. 

Ontwapenend, puur en klankvol. Als luisteraar heb je soms het idee dat de Nederlandse zangeres en liedjesschrijver Laila de Vries zo door je heen prikt. Voor alle emoties die we als mens ervaren vindt Laila een muzikale vertaling. Haar liedjes zijn intiem en kwetsbaar met rake teksten. 

Trek Theaterkeuken & café verzorgt tijdens deze avond een heerlijk diner: 

VOORGERECHT

- Huisgerookte zalm met venkel, citrus en krokant van zuurdesem
- Vegan zalm met venkel, citrus en krokant van zuurdesem

HOOFDGERECHT

- Parelhoen met wortel van de bbq met pommes Tel Aviv
- Gepofte biet met wortel van de bbq met pommes Tel Aviv

NAGERECHT

- Aardbeien RomanoffBijzonder Muziek

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. 

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!