Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd (William Rutten) 1 VOORKEUR.jpg
Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd (Guido Pijper) 1.jpg
Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd (Guido Pijper) 2.jpg
Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd (Guido Pijper) 3.jpg
Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd (William Rutten) 2.jpg

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd

Het leven van Michael Pilarczyk liep van Radio 538-dj en succesvol zakenman, via pieken en dalen naar een bestaan als bestsellerauteur en meditatiecoach. Meditatie was essentieel in deze transformatie. Want in ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben onrustige gedachten, we zijn druk in ons hoofd. Honderdduizenden mensen kampen met een burn-out. Waarom nemen we zo weinig tijd om te genieten van het leven? In ‘Rust in je hoofd’ drukt Pilarczyk op de pauzeknop en vertelt hij over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. Neem deze avond als een moment voor uzelf.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

www.michaelpilarczyk.nl

Bijzonder Theatercollege
ma 04
apr 22
Rabobank Theaterzaal
20:15
€ 23,50 - € 33,50
Verkoop v.a. 30 okt

In Flint hanteren we diverse veiligheidsmaatregelen (zoals het tonen van een coronatoegangsbewijs) om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mocht de voorstelling geen doorgang kunnen vinden, krijgt u uiteraard uw geld terug.

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!