Banner Amersfoort Jazz Festival.jpg

Monsoon Raga | Pritam Ghoshal ft. Sebastiaan van Bavel

Amersfoort World Jazz Festival

Pritam Ghoshal werd geboren in een muzikale familie en begon al op jonge leeftijd met het leren van Sarod, aanvankelijk bij Shri Pranab Naha, later bij visionaire maestro Ustad Amjad Ali Khan. Pritam Ghoshal ontwikkelde zich tot een dynamische musicus, actief betrokken bij verschillende ensembles als sarod-speler, maar ook als componist en met workshops over Indiase klassieke muziek. Zijn moderne benadering brachten hem veel waardering in zijn thuisland, maar gaandeweg ook op internationale muziekfestivals. Op Amersfoorts World Jazz Festival presenteert hij samen met de gelauwerde pianist Sebastiaan van Bavel ‘Monsoon Raga Jazz’, een concept ontworpen door Mahesh Babu, directeur van Banyan Tree Events, India.

Pritam Ghoshal, sarod
Sebastiaan van Bavel, piano

Amersfoort World Jazz Festival
Amersfoort World Jazz Festival vindt dit jaar plaats van 4 t/m 14 augustus. Het festival biedt een avontuurlijk programma van meer dan 100 concerten op de binnen- en buitenpodia in de historische binnenstad. In de historische Sint Aegtenkapel wordt op 12, 13 en 14 augustus de verdieping gezocht met akoestische luisterconcerten. Amersfoort World Jazz Festival geldt als een belangrijke springplank voor de nieuwe generatie, maar is ook een festival waar de ‘legends & legacy of jazz’ op een voetstuk worden gezet. De kaartverkoop voor Amersfoort World Jazz festival start op zaterdag 25 juni. Actuele informatie is te vinden op www.amersfoortjazz.nl.

Festival

Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogrammering van Flint. Meer informatie en kaartverkoop: www.amersfoortjazz.nl.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!