seksklimaat_final-fotocreditRobinVogel.jpg

Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot

Seksklimaat

Deze voorstelling vindt plaats in De Lieve Vrouw

Seksklimaat biedt geen oplossing voor het klimaatprobleem of beter seksleven. Maar wel the next best thing: inzicht in dat wat het leven de moeite waard maakt.

Als jij met twee van je beste vrienden honderd keer zou ontbijten, wat worden dan terugkerende onderwerpen? Waarvan gaan jullie met de servetten wapperen? Waarvan gaan jullie op tafel slaan? Waarvan worden jullie stil?

Wij hadden het over de klimaatcrisis, over ons seksleven, over menselijk gedrag. We zijn na 100 keer samen ontbijten nog steeds vrienden, al escaleerde het bij ons af en toe gevaarlijk. Nieuwsgierige vragen werden opeens niet meer beantwoord, grappen werden verwijten, maar we vroegen door tot het ongemakkelijk werd; en daarna stelden we ook die laatste, confronterende vragen. Met verhitte blikken tegenover elkaar. “Zit je mij nou de maat te nemen?”

In Seksklimaat delen wij onze ontdekkingen met je.
Zelfs de link tussen de klimaatcrisis en ons seksleven. Die is er. Wellicht ook voor jou. Het duurde even, maar het openbaarde zich. Seksklimaat biedt geen oplossing voor het klimaatprobleem en een beter seksleven kunnen we je ook niet garanderen, maar wel the next best thing: inzicht in dat wat het leven de moeite waard maakt.

Toneel

Kaartverkoop loopt via De Lieve Vrouw.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!