Fortune Tijdelijk Club Guy & Roni _SHOTBYHALIE.jpg

Club Guy & Roni + Navdhara India Dance Theatre + Slagwerk Den Haag

Fortune

In de dansvoorstelling Fortune gaat Club Guy & Roni samen met het Indiase Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag op zoek naar wat ons gelukkig maakt. Is het geluk in ons leven volledig toe te schrijven aan ons eigen succesvolle handelen of is het gewoon geluk? Niet iedereen zal geluk hetzelfde omschrijven. Afhankelijk van waar u geboren bent, uw religie of uw economische omstandigheden kan geluk iets anders betekenen. Als u werk heeft, zou u gelukkig kunnen worden van vakantie, terwijl u zonder werk misschien niets liever zou willen dan uw familie te kunnen onderhouden.

Fortune is, na Happiness, Phobia, Freiheit, LOVE en Freedom een volgende voorstelling in de serie The Human Odyssey waarin Club Guy & Roni samen met internationale artistieke gezelschappen onderzoekt hoe onze emoties onze levens bepalen. Door samen te werken met verschillende creatieve partners kan ‘geluk’ vanuit verschillende perspectieven worden bekeken.

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding voor € 3,00 aan. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 
Een professionele danser brengt u letterlijk in beweging om u voor te bereiden op de voorstelling. Daarnaast wordt u vooraf mee de zaal ingenomen en krijgt u een korte preview van de voorbereiding van de dansers en muzikanten. Deze actieve inleiding start om 19.15 uur en duurt 30 minuten. U kunt kaarten bestellen via de bestelbutton, u treft onderaan de bestelpagina de kaarten voor de inleiding.  

www.clubguyandroni.nl


Dans Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!