Schippers_vd_Kameleon-webbanner-lg-2223.jpg

De Schippers van de Kameleon (6+)

Met de muziek mee

Daar is hij dan eindelijk. De snelste boot van heel Nederland. De Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu de theaters in.

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

De Schippers van de Kameleon: Met De Muziek Mee is een kolderiek muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde tweeling zal altijd overwinnen. Boeren, burgers en buitenlui... maak je borst maar nat. Anders doet de Kameleon dat wel.

www.homemadeproductions.nl

Familievoorstelling Musical

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Credits

Cast

Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen

Creatives

Script: Dick van den Heuvel
Muziek: Fons Merkies en Jeroen Sleyfer
Regie: Robin van den Heuvel

Producent

Stichting Homemade Productions, Gerda van Roshum

Musicalweb

“De muziek was heel vrolijk, mooi geschreven en uitgevoerd, met behulp van een muziekband. Twee nummers, met de gehele cast, springen eruit en bezorgen zelfs wat kippenvel..”

Musicalweb

“De muziek was heel vrolijk, mooi geschreven en uitgevoerd, met behulp van een muziekband. Twee nummers, met de gehele cast, springen eruit en bezorgen zelfs wat kippenvel..”

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!