Kik - Fuse - Fuse Live - foto Merlijn Doomernik (liggend 2).jpg
Kik - Fuse - Fuse Live - foto Merlijn Doomernik (staand-1).jpg
Kik - Fuse - Fuse Live - foto Merlijn Doomernik (staand 2).jpg

Fuse

Fuse 10 jaar

In 2022 bestaat het Amsterdamse ensemble Fuse alweer 10 jaar. De formatie viert dat met de energieke en verrassende concertbeleving FUSE 10 JAAR. Met muziek en anekdotes uit de begintijd, bijzondere covers, vergeten stukken en hoogtepunten uit hun televisieoptredens.

Het verhaal van Fuse is een avontuurlijke reis van muzikale grensverkenning en een onuitputtelijke drang tot zelfontplooiing. Op de golven van een nieuwe, klassieke muziekscene breekt de groep in 2015 voor het grote publiek door als huisband van Podium Witteman. Inmiddels is Fuse honderden optredens, drie albums en een Edison Publieksprijs verder. Een route waar sporen terug te vinden zijn van Belá Bartók, Dave Brubeck, Freddie Mercury, Miles Davis, Maurice Ravel en Britney Spears.

“We begonnen als een groep muzikanten met liefde voor allerlei soorten muziek. Ons doel werd om te spelen wat we wilden, voorbij aan traditie, genre en opleiding, en we wilden alle muziek even serieus nemen.”

www.fusemusic.nl

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Haarlems Dagblad

Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal.

Haarlems Dagblad

Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal.

Klassieke Zaken

Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur.

Klassieke Zaken

Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur.

Blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!