NBE_Jamaica_1_foto_Peter Lodder.jpg
NBE_Jamaica_2_foto_Peter Lodder.jpg

Nederlands Blazers Ensemble

Made in Jamaica

Voor het eerst reisde het Nederlands Blazers Ensemble af naar Jamaica, het zonnige eiland van ska en reggae. De Blazers trokken door het binnenland en zochten in de getto’s van Kingston diverse artiesten op, zowel jonge talenten als lokale beroemdheden, met wie ze ter plekke muziek maakten. Reggae, Ska en nog veel meer. Een aantal van deze ervaren en jonge helden komt nu naar Nederland om met het NBE op tournee te gaan. Andere Jamaicanen spelen live mee via een videoverbinding met het eiland en zijn op een groot scherm in de zaal te zien. Zo waant u zich ook een beetje op Jamaica: bedwelmend, ontroerend en swingend.

Bezoek de inleiding
Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 3,00 krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u bezoekt. Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u bovendien gratis een kop koffie of thee. 

www.nbe.nl

Klassieke muziek Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!