1GR_PF22.jpg
Pink Floyd  30-11-19 pdf-grafie-09952.jpg
Pink Floyd  30-11-19 pdf-grafie-09947.jpg

Pink Floyd Project

The Wall 40 Years (1979-2019)

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. The Wall 40 Years is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf. Het spetterende concert wordt uitgevoerd door een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands: Pink Floyd Project. 

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit. Pink Floyds magnum opus 'The Wall', met teksten geschreven door Roger Waters, is een ongekend succesvolle rockopera gebleken. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. Ook de liveshow blijft ongeëvenaard; deze kende destijds een grootse aanpak die in de popmuziek geen gelijke had. Juist die unieke belevenis brengt Pink Floyd Project nu naar Flint.

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

www.pinkfloydproject.nl

Muziek

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!