foto_TdC Flint.jpg

Cavalerie Jaarconcert 2022

door het Reünieorkest Trompetterkorps der Cavalerie o.l.v. chef-dirigent Kees Kramer.

Na een aantal jaren afwezigheid vanwege corona, is het Cavalerie Jaarconcert in Theater Flint terug van weggeweest. Het Reünieorkest Trompetterkorps der Cavalerie zal geheel volgens de Cavalerie-traditie in Amersfoort een groots concert geven. Voor de pauze zal een licht klassiek programma ten gehore worden gebracht. En zoals dat hoort binnen de militair-muzikale traditie: stevige marsmuziek zal ook zeker niet ontbreken op deze avond.

Na de pauze kunt u genieten van een licht programma, waarbij vocaliste Gaby Kaihatu samen met het orkest een aantal bekende liedjes van o.a. Burt Bacharach, Stevie Wonder en The Carpenters ten gehore zal brengen.

Het Reünieorkest Trompetterkorps der Cavalerie is in 1995 opgericht. Toen de militaire opkomstplicht werd opgeschort, dreigde ook de militair-muzikale traditie te verdwijnen. Het Reünieorkest heeft zich tot doel gesteld deze traditie in ere te houden. Het orkest bestaat uit oud-dienstplichtig muzikanten van het Trompetterkorps der Cavalerie.

Kaarten à € 8,50 kunt u bestellen via de website (www.trompetterkorpsdercavalerie.nl) of per e-mail: angeliquevanleersum@kpnmail.nl

Te gast Muziek

-

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!