Promobeeld Symphonic Rock Night - The Third Line - liggend - Fotograaf Robert Zant.jpg
Promobeeld Symphonic Rock Night - The Third Line - staand - Fotograaf Robert Zant.jpg
Promobeeld Symphonic Rock Night - The Third Line - staand V2- Fotografie Robert Zant.jpg

Symphonic Rock Night

The Third Line

Met twee indrukwekkende rockshows onder de titels  ‘A Complete Evening’ en ‘The Second Chapter’, is Symphonic Rock Night al vijf jaar een vaste waarde in de Nederlandse theaters. De band brengt nu in The Third Line (het derde hoofdstuk) wederom een geheel nieuwe set met songs van Pink Floyd, Genesis, Yes, Marillion en Supertramp. Verwacht nummers als ‘Hotel California’, ‘Shine on you crazy diamond’, ‘Owner of a lonely heart’ en ‘Baker Street’. Ook de krakers van Nederlandse bands als Nits, Golden Earring en Solution ontbreken niet. Gebracht door 9 topmuzikanten, in een adembenemende show. Een show van bijna 2.5 uur, die wederom een fantastisch beeld schetst van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die de jaarlijkse Top 2000 al twintig jaar domineert.

De 9-koppige Symphonic Rock Night-band bestaat uit een hechte vriendengroep professionele instrumentalisten, zangers en zangeressen uit heel Nederland. Samen zorgen zij voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'On the turning away’ van Pink Floyd, 'Behind the lines' van Genesis en 'Give a little bit' van Supertramp.

Quote Anand Mahangoe, gitarist:

The third lineis onze beste voorstelling tot nu toe. Met een heerlijke lijst nieuwe songs, waarbij ons publiek volledig uit hun dak zal gaan. Voor mij ook een sensationeel gevoel, om met dit hechte stel topmuzikanten deze iconische muziek te mogen spelen.

www.symphonicrocknight.nl

Muziek Theaterconcert

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!