Top 2000 Live - Alive And Kicking_keyvisual_6000x4000px.jpg
Top2000Live-130-2.jpg
Top2000Live-479-2.jpg

Top 2000 Live

Alive and Kicking

Never change a winning team is het motto van Top 2000 Live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke editie, want daar zijn we wel aan toe! Na de zegetocht van vorige seizoenen gaan de zangers, zangeres en muzikanten van Top 2000 Live de uitdaging aan, om met dezelfde ingrediënten een nog smakelijker muzikale taart te bakken.

Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven staan, was het recept. Vanzelfsprekend is ook de samenstelling ongewijzigd met ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste), zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven. En natuurlijk doen ze de boodschappen weer bij de Top 2000. Is er dan niets nieuws? Natuurlijk. De ruim 50 hits die ze dit jaar zullen spelen! Maak de stem vast los, de borst maar nat en bereid u voor op een heerlijke avond Top 2000 Alive and Kicking.

Dit is een staand concert. 

www.top2000live.nl

 

Muziek

Zie onze coronapagina voor de up-to-date coronamaatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!