Naamloos-1.jpg (2)

Maak kennis met...

Maak kennis met onze nieuwe collega Maaike Boersma! Maaike werkt sinds kort als Evenementencoördinator op de afdeling Evenementen & Congressen. In deze functie heeft zij een breed takenpakket; van het voeren van salesgesprekken tot het voorbereiden en begeleiden van de evenementen die in Flint plaatsvinden.

Spoffin
Maaike heeft een opleiding gedaan die perfect aansluit bij Flint, namelijk Theater- Film- en Televisiewetenschap. Na deze opleiding was ze negen jaar lang werkzaam als freelancer. Hierdoor heeft ze op verschillende leuke plekken kunnen werken, zoals bij het Amersfoortse straat- en buitenthearterfestival Spoffin en IDFA.

‘’Ik heb negen edities bij Spoffin gewerkt als productieassistent, producent en de laatste jaren als zakelijk leider. Hier heb ik veel geleerd over straattheater en circus, dit zijn mijn favoriete genres.’’  Het dynamische werk beviel haar goed, maar na enkele jaren had ze meer behoefte aan vastigheid.

Spoffin organiseerde één keer per jaar een evenement in Flint. Door haar werkzaamheden kwam zij in contact met Karin klein Wassink, Hoofd Evenementen & Congressen van Flint. Na een leuk gesprek met Karin kreeg Maaike een goed beeld van Flint en wilde hier graag komen werken!

Vuurdoop
In haar eerste week heeft Maaike meegelopen met de Kei Foute Party. Zo zegt ze: ‘’Het was een hele leuke avond en het was ook meteen mijn vuurdoop, het was mijn allereerste werkdag! Het laat meteen de verscheidenheid zien van de dingen die we hier doen.’’.

Sinds haar eerste werkdag heeft ze met verschillende evenementen meegelopen en merkt zij dat er veel afwisseling is in haar werk. Het leukst vindt zij om een evenement van begin tot eind mee te maken. ‘’Zo kan je goed zien waar je al het harde werk voor heb gedaan en kan je de gasten beter te woord staan.’’.

Maaike is erg tevreden met haar nieuwe baan bij Flint en haar collega’s. Ze hoopt bij Flint nog veel te leren en anderen, met haar ervaring in organiseren, ook wat bij te brengen. Ze kijkt er naar uit om vanaf nu  haar eigen evenementen op te zetten en uit te voeren!

 

 

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes