_MG_2087.jpg

Groepsarrangement op maat


Een avondje theater!
Samen met collega’s of relaties genieten van een theatervoorstelling in Flint? Speciaal voor uw gezelschap vanaf 10 personen bieden wij verschillende verrassende arrangementen. Zo is een onvergetelijke avond gegarandeerd. Informeer naar de diverse mogelijkheden!

Theaterplank
In de sfeervolle setting van TREK theaterkeuken & café deelt u met uw gezelschap vijf verrassende koude gerechten, perfect op elkaar afgestemd. Vervolgens wordt de avond nog mooier, want er volgen vijf warme gerechten. Een perfect opgebouwd geheel, speciaal voor u samengesteld door onze chef.

Prijs: € 40,50 per persoon (inclusief dranken als huiswijn, Grolsch tapbier, alcoholvrij bier, frisdrank, vruchtensap en port).

TREKborrel
Wilt u, onder het genot van een lekker hapje en drankje, nog even verder genieten met uw gezelschap (+10 pers.) na een inspirerende voorstelling? Laat u verrassen met een uitgebreide TREKborrel. Praat lekker na, lach en geniet. De avond is van u! Tijdens een TREKborrel serveren wij diverse hapjes als mini loempia’s, Van Dobben bitterballen, diverse droge worst soorten en nog veel meer.

Prijs: € 13,75 per uur ( dit is inclusief dranken als huiswijn, Grolsch tapbier, alcoholvrij bier, frisdrank, vruchtensap en port).

Compleet arrangement
Natuurlijk is het ook mogelijk om bovenstaande arrangementen te combineren. Met een diner én een TREKborrel eindigt uw theateravond net zo smaakvol als hij begon.

Prijs: € 52,50 per persoon (inclusief diner, TREKborrel en dranken als huiswijn, Grolsch tapbier, alcoholvrij bier, frisdrank, vruchtensap en port).

Arrangement op maat
Heeft u specifieke wensen? Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden. Dineren met een prachtig uitzicht over Amersfoort? Een intiem diner op het toneel van de AFASzaal of een unieke borrel in de Panorama Lounge? Bij Flint kan meer dan u denkt!

Zo kunt u uw theaterbezoek eenvoudig combineren met een leuke workshop. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kook- of techniek workshop? Ook een rondleiding door het sfeervolle Flint pand behoort tot de mogelijkheden. Wij bespreken graag samen met u uw wensen en ideeën.

 

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes