Flint is dé congreslocatie voor de zorgsector

Een congres organiseren voor de zorgsector op een prachtige locatie in het midden van het land? Succes verzekerd met een congres bij congreslocatie Flint in Amersfoort.  

Uw zorgcongres van a tot z verzorgd 

Wij kennen de zorgsector van binnen en van buiten en we hebben al veel succesvolle congressen georganiseerd. Dit leidt ertoe dat zowel inhoud als vorm van uw congres van a tot z klopt.  Flint biedt een inspirerende locatie voor uw zorgcongres met veel mogelijkheden, begeleiding en de juiste techniek. Deze unieke congreslocatie zullen uw gasten niet snel vergeten en is perfect voor het overdragen en delen van kennis. Met hightech licht, geluid, AV apparatuur en een vast technisch team bieden wij elke spreker het perfecte podium.  

Ja, ik wil meer informatie over de mogelijkheden 

Klik hier

Helemaal uitpakken met uw zorgcongres?  

Maak er een dynamisch evenement van; met stands in de foyer zodat u deze ruimte gebruikt voor bijvoorbeeld een informatiemarkt. Ook kunt u het congres afsluiten met een gezellige borrel of diner. Een perfecte afsluiting van een professioneel en veelzijdig congres. 

Voordelen van uw zorgcongres bij Flint 
  • Grote locatie met ruimte voor zowel congres, stands én subruimtes. Stands worden geïntegreerd in onze foyers. 
  • Techniek en bemensing volledig in huis voor uw zorgcongres.  
  • Eigen horeca, dus geen externe leveranciers nodig.
  • Horeca op maat voor uw congres.
  • 1 vast contactpersoon die ook aanwezig is tijdens het congres .
  • Eigen entree en foyerruimte. Hierdoor houdt u een goed overzicht van de registratie voor BIG. 
  • Terras aanwezig.
  • Geschikt voor groepen van 100-800 personen.

Liever een hybride of online zorg evenement?  

Bij hybride evenementen is een deel fysiek aanwezig en een deel volgt het evenement via livestream. Bij een online evenement volgen alle deelnemers het evenement vanaf huis. Benieuwd hoe zo'n evenement verloopt bij Flint Studio's? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen Flint voor het organiseren van uw hybride of online evenement. We hebben de juiste kennis in huis voor het verzorgen van een hoogwaardig evenement, inclusief de beleving van het theater! 

Meer informatie over hybride event 

Klik hier

Meer informatie? 

Benieuwd of wij de juiste congreslocatie zijn voor uw zorgcongres? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!