natuurmonumenten---najaarsforum_45242230571_o (1).jpg

Coronamaatregelen

Coronatoegangsbewijzen

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 september geven wij u graag een update. Wat betekent dat voor uw zakelijke bijeenkomst op onze locatie? Vanaf 25 september nemen we afscheid van de anderhalve meter en kunnen we u en uw gasten zonder restricties ontvangen. Dus zonder anderhalve meter afstand en in elke opstelling die u wenst! Dat betekent dat u weer welkom bent met groepen tot 825 personen.

We kijken er enorm naar uit om u en uw gasten tijdens een congres of evenement te verwelkomen. We zorgen voor een veilig en verantwoorde bijeenkomst!

Congressen en evenementen met toegangsbewijzen

Volgens de richtlijnen van de overheid vinden alle congressen en evenementen op onze locatie vanaf zaterdag 25 september plaats met een coronatoegangsbewijs. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met één van onze evenementencoördinatoren of ga voor meer informatie naar de website van de Rijksoverheid.

Een coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:

  • Vaccinatiebewijs: Een volledig coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd.
  • Herstelbewijs: Een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Negatief testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een afspraak maken voor een coronatest.

Open de CoronaCheck-app op uw smartphone om uw coronatoegangsbewijs op te halen. Heeft u geen smartphone? Ga dan naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.

Het is fijn om u weer te mogen verwelkomen in Flint. 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!